Fazolový boršč

21. ledna 2009 v 22:44 | Zdeňka-domácí paní |  Vaření
FAZOLOVÝ BORŠČ:

Na oleji zpěníme cibulku, zahustíme celozrnnou moukou a vytvoříme jíšku. Zalijeme vodou, přidáme koření, do poloměkka uvařené fazole, kořenovou zeleninu a červenou řepu. Doplníme vodou, dobře promícháme, přidáme kysané zelí a uvaříme. Stále ochutnáváme a občas promícháme. V případě potřeby můžeme dolít vodu. Pokusíme se dokonale dochutit, mimo jiné také např. sojovou omáčkou. Do uvařeného boršče můžeme přidat také trochu smetany. K takové pochoutce už ani nemusíme přát dobrou chuť.

(zdroj:dr. Václav Budinský - Vaříme a jíme zdravě, levně, s humorem)



Případné dotazy k receptu posílejte na kub.zde@seznam.cz

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 PohankaP PohankaP | 25. ledna 2009 v 21:46 | Reagovat

Ahoj nechtěl/a bys tipovat zápasy na www.ronyle.blog.cz

Je tam aji super hitparáda m29

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama